Team

ONZE MONDHYGIËNISTEN

R. LU
R. LUMondhygiënist
Ruonan is in 2012 afgestudeerd als mondhygiënist aan de opleiding Mondzorgkunde in Amsterdam en heeft daarna ervaring opgedaan in de orthodontie. Ze neemt de tijd voor haar patiënten en dankzij haar vrolijke, spontane houding voelen patiënten en kinderen zich snel op hun gemak. Ruonan is gespecialiseerd in preventieve zorg en voorlichting om mondproblemen te voorkomen.

Ruonan woont in Purmerend en is graag bezig met haar 2 kinderen.

M. MOUSAVI
M. MOUSAVIMondhygiënist
Maral is in 2012 afgestudeerd als mondhygiënist aan de opleiding Mondzorgkunde in Amsterdam. Ze heeft ruim 7 jaar werkervaring, eerst in een algemene praktijk en inmiddels bij ons. Maral houdt haar kennis up-to-date door regelmatig nascholing te volgen en is lid van de NVM. Haar specialiteit is het behandelen van parodontitis
(tandvleesontsteking).

Maral woont in Amsterdam en in haar vrije tijd doet ze aan Yoga.

H. REN
H. RENMondhygiënist
Hejun is in 2017 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ze werkt bij twee verschillende praktijken, waardoor ze breed ervaring opdoet. Hejun is heel helder en duidelijk, en werkt graag met patiënten die wat extra tijd en aandacht nodig hebben zoals ouderen, angstige patiënten en mensen met een beperking.

Hejun woont in Amsterdam en houdt van sporten, daarnaast helpt ze eenzame ouderen als vrijwilliger.

Bij ons staat de patiënt centraal. Wij hechten veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige mondzorg met bijzondere aandacht voor de behoefte van de patiënt.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in ons vakgebied volgen onze mondhygiënisten regelmatig cursussen. Zo kunnen wij altijd de nieuwste en modernste behandelmethodes aanbieden. Wij zijn aangesloten bij de Nederlands Vereniging Mondhygiënisten.

WAT ONZE PATIËNTEN ZEGGEN

Top fantastische service en behandeling.

P. OVERBEEKE

Super mondhygiënisten, geweldige praktijk!

J. IMMIG

MAAK EEN AFSPRAAK